Viking tábor 2024

Véget ért 2024-es Viking táborunk. Az utolsó napra pakolás, sportolás, egy utolsó fürdés és a búcsú pillanatai maradtak. De mielőtt lezárnánk Viking táborunkat röviden tekintsünk vissza mi is történt velünk az elmúlt egy hétben.
Igazai északi viking harcosok nyitották meg a tábort, akik tudatták velünk, hogy milyen küldetést szükséges teljesítenünk, hogy eljuthassunk a Valhallába: le kellett forgatnunk a Viking TV keddi esti adását. Ennek érdekében megalakultak klánjaink, harcosaink felvették viking neveiket és megismerkedtünk skandináv mitológiai történetekkel. Ezek mellett elkészítettük zászlóinkat, megírtuk dicsőítő verseinket, fegyverekkel (pajzsokkal, kardokkal, baltákkal, bárdokkal és tőrökkel) bővítettük fegyvertárainkat, megalkottuk saját portyázó gályáinkat is, valamint rúnafejtési képességeinket megcsillogtatva viking bölcsességek birtokába jutottunk. Eközben Odin harci csarnoka egyre díszesebbé vált és egy óriási hajóárbóc is feltűnt a magyar tengeren, melyen fura vikingek érkeztek hozzánk. Táborunk ötödik napján ötpróbás kihívással találtuk magunkat szemben: fizikai és logikai ügyességünket kihasználva akadálypályát kellett teljesítenünk, íjász képességünket csillogtattuk, viking tekéztünk, valamint a skandináv mitológia isteneivel és a kilenc világával kapcsolatos ismereteinkről adtunk számot. Lehetőségünk volt a hét során vikingpajzsok gyűjtésére is, melyeket az utolsó napon tudunk beváltani. A záróest során térkép segítségével megkerestük a tábor területén elrejtett kincseket, megtekintettük a Viking TV premier adását, valamint egy különleges klipnek is a szemtanúi lehettünk.
Ezek mellett rengeteget lubickoltunk magyar tengerünkben, sportoltunk (fociztunk, kosaraztunk, röpiztünk és pingpongoztunk), kézmüveskedtünk (karkötőket és különböző viking kiegészítőket készítettünk) és portyázni voltunk a fenyvesi bazársoron.
Élményekben, érzelmekben és eseményekben gazdag táboron vagyunk túl. A Viking táborunkat elhagyva könnyes szemmel tekintünk vissza és várjuk a jövő évi balatoni táborozást.

Kategória: Tábor | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.